Mali vez – bezvremenska modna kolekcija za najmlađe, ali i starije

Mali Vez
Dvije sestrice, Maša i Alisa, najdaži su modeli mlade dizajnerice Maje Miklaužić Vahtarić iz Huma na Sutli. One su i prve kritičarke svih radova koji proizađu iz vrijednih ruku njihove majke. Bezvremenska i inspirirana nekim prošlim vremenima, takva je modna kolekcija Malog veza. I to za one najmlađe. Svaki komad je ukrašen ručno apliciranim vezom što svemu daje poseban šarm. Kako je ovoj mladoj dizajnerici uspjelo spojiti moderno i tradicionalno te što su sve njezine ruke spremne izvesi, pogledajte na njezinoj web stranici.

Mali Vez
Mali Vez

Mali vez je “slow fashion“  obrt koji se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće za djecu te modnih dodataka za sve generacije. Proizvodi nisu trendovski  već  bezvremenski i inspirirani nekim prošlim vremenima. Dizajnirani su i osmišljeni tako da ćete svoj Mali vez proizvod zavoljeti  i čuvati na posebnom mjestu i nakon što ga “prerastete“. Odjevni  predmeti  i dodaci su ukrašeni ručno apliciranim vezom koji je posebno izvezen za vas u trenutku same izrade što svaki od proizvoda čini unikatnim i jedinstvenim te mu tako daje posebnu vrijednost.Mali vez brine o okolišu te su materijali (tkanine, konci, ambalaža) od kojih se radi vrlo kvalitetni i što prirodnijeg podrijetla s vrlo malim postotkom primjesa umjetnih vlakana kao npr. elastan, što odjeću čini ugodnom za nošenje.

Tkanine koje koriste su pamuk i lan u  kombinaciji s viskozom i elastanom u minimlnoj količini. Za još ugodnije nošenje bez grebanja i osjećaja peckanja, koriste i lan koji je  obrađen Stonewashed tehnikom tzv. tehnika ispiranja kamenom.

Posjetite web stranicu Malog veza i pronađite nešto za sebe ili svoje najmlađe.