Posjetite izložbu fotografija “Brežuljkasta priča” i upoznajte Zagorje kroz objektiv Tomislava Bajcera

Tomislav Bajcer izložba
Brežuljkasta priča – naziv je humanitarne izložbe fotografija na kojoj će krapinski fotograf Tomislav Bajcer aka. Zagorski Tarzan, izložiti svoje fotografije zagorskih pejzaža i gradova, nastale u posljednjih nekoliko godina. Otvorenje izložbe bit će u petak, 25. veljače 2022. godine u caffe baru Kramberger Pub u Krapini (trg Ljudevita Gaja) s početkom u 19:00 sati, a istu možete posjetiti 14 dana od otvorenja, do 11. ožujka, svaki dan unutar radnog vremena caffe bara Kramberger Pub. Izložba je humanitarnog karaktera, te kupnjom fotografija pomažete Društvu Naša djeca Krapina. Cilj izložbe je široj javnosti fotografijama prikazati ljepote Hrvatskog Zagorja te pomoći radu udruge Društvo Naša djeca Krapina.

Ljepote Zagorja teško je opisati riječima, a fotografija je idealan način za to. Toga je svjestan i Tomislav Bajcer, koji već godinama prekrasne zagorske pejzaže ovjekovječuje svojim fotoaparatom. Brežuljkasta priča prva je samostalna izložba fotografa Tomislava Bajcera, a prije je izlagao na nekoliko zajedničkih izložbi Fotokluba Krapina.

Organizaciju izložbe omogućili su studio za grafički dizajn Fil Art i Kramberger Pub.Mole se svi posjetitelji izložbe da se pridržavaju važećih epidemioloških mjera.

 

Odigrajte naš kviz “Dvorci”