Krsni kum – Bodi bijeli

9,90 

“Zamislite trenutak kada vaša mala sreća pita vašeg najboljeg prijatelja ili dragu osobu: ‘Bi štel biti moj krsni kum?‘ 💖 Sada možete pretvoriti taj poseban trenutak u nezaboravnu uspomenu uz naš neodoljivi dječji bodi s ljubavnim natpisom!

🌟 Naši bodiji su ne samo preslatki, već i posebno dizajnirani kako bi označili poseban trenutak krštenja. S natpisom ‘Bi štel biti moj krsni kum?’, vaše dijete će svojim najbližima postaviti pitanje na najljepši mogući način.

👶 Izrađeni od mekanog materijala, naši bodiji su udobni za nošenje, a istovremeno su i simpatični. Dostupni u različitim veličinama, od novorođenačkih do većih beba, osiguravamo da svako dijete ima priliku stvoriti posebnu vezu s budućim kumom.

🎁 Ovaj bodi je ne samo divan poklon za vašeg mališana, već i savršen način za najavu važne uloge – kuma. Dodajte malo radosti i veselja ovom posebnom trenutku uz našu posebnu kolekciju bodija!

Neka vaše dijete pita za kuma na jedinstven način! 💕 Kliknite sada i osigurajte svoj bodi kako biste stvorili nezaboravne trenutke zajedno. 🛍️✨”


Napomene: Slike su informativnog karaktera i ne moraju 100% odgovarati stvarnom izgledu. Rok isporuke je 10 radnih dana od narudžbe.