Fiškal DVA – Majica crna

👕 Zgrabite pažnju svuda gdje koračate sa našom ekskluzivnom majicom sa natpisom ‘Fiškal‘! Ova majica je više od odjevnog predmeta – to je izjava, stav i način da pokažete svoju jedinstvenu osobnost svijetu.

👚 Savršeno se uklapa u različite stilove i situacije, bilo da ste opušteni s prijateljima ili na važnom događaju. Kvalitetan pamuk pruža udobnost tijekom cijelog dana, dok moderan dizajn i originalni natpis ‘Fiškal’ dodaju dozu šarma, humora i tradicije.

🎁 Savršen Poklon: Želite iznenaditi prijatelja koji je postao odvjetnik ili se samo ponaša kao oni? Ova majica je izvrstan poklon koji će izmamiti smijeh.

🎉 Dajte da vaša odjeća progovori umjesto vas – naručite svoju majicu ‘Fiškal‘ već danas i pokažite svijetu da se ne bojite ići protiv struje, da ste autentični i da se ističete iz mase. Ova majica je više od odjevnog predmeta – to je izjava o vašem stavu prema životu. Ne propustite priliku da je dodate svom ormaru!”


Napomene: Slike su informativnog karaktera i ne moraju 100% odgovarati stvarnom izgledu. Rok isporuke je 10 radnih dana od narudžbe. Informacije o veličinama pogledajte OVDJE.

16,90 

Dodatne informacije:
  • Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 EUR
  • Načini plaćanja: Pouzećem ili bankovnom uplatom
  • Dostavu vrši kurirska služba GLS
  • Rok isporuke do 10 dana (u većini slučajeva 4-5 dana)
  • Ako Vam proizvod treba hitno, kontaktirajte nas!