Furt nekaj hasnim – komplet majica + torba (crno)

Tražite li način da izrazite svoj osobni stil s dozom humora? Naša majica i platnena torba s natpisom “FURT NEKAJ HASNIM” su savršeni dodaci za vašu kolekciju!

👕 Majica visoke kvalitete: Izrađena od mekanog pamuka i udobna za nošenje, ova majica će vam pružiti ne samo stil, već i udobnost tijekom cijelog dana.

👜 Platnena torba za svaku prigodu: Praktična i ekološki prihvatljiva, naša platnena torba je idealna za odlazak na tržnicu, šetnju gradom ili čak kao zamjena za plastične vrećice.

💥 Jedinstveni dizajn: “FURT NEKAJ HASNIM” će sigurno izmamiti osmijeh na lica svih koji vas vide. Ovaj unikatan natpis donosi dozu humora i originalnosti u vaš svakodnevni izgled.

🌱 Ekološki prihvatljivo: Smanjite svoj ekološki otisak s našom platnenom torbom, izbjegavajući upotrebu jednokratnih plastičnih vrećica i doprinoseći očuvanju okoliša.

Nabavite svoj komplet danas i istaknite se iz mase s našom “FURT NEKAJ HASNIM” majicom i platnenom torbom! 🛍️✨


Napomene: Slike su informativnog karaktera i ne moraju 100% odgovarati stvarnom izgledu. Rok isporuke je 10 radnih dana od narudžbe. Informacije o veličinama pogledajte OVDJE.

24,90 

Dodatne informacije:
  • Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 EUR
  • Načini plaćanja: Pouzećem ili bankovnom uplatom
  • Dostavu vrši kurirska služba GLS
  • Rok isporuke do 10 dana (u većini slučajeva 4-5 dana)
  • Ako Vam proizvod treba hitno, kontaktirajte nas!