Varaždinec – Majica crna

16,90 

🎉 Ponosno vam predstavljamo našu VARAŽDINSKU majicu! 🎉

👕 Ako ste ponosni Varaždinec/Varaždinka, ova majica je savršen način da to pokažete svijetu! Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova udobna i moderna majica pružit će vam osjećaj udobnosti tijekom cijelog dana. Bilo da šetate gradom, idete na sportski događaj ili se opuštate s prijateljima, ova majica će istaknuti vašu povezanost s predivnim gradom Varaždinom.

👚 “Ja sem Varaždinec, domovine sin” nije samo izjava, već i način života. Neka svatko zna odakle dolazite i s ponosom nosite svoje korijene. Odaberite svoju veličinu i osvojite sve poglede svojim autentičnim izgledom.

🎁 Ova majica također može poslužiti kao odličan poklon za vaše bližnje koji također dijele ljubav prema Varaždinu. Neka svatko zna da ste ponosni Varaždinec! Ne propustite priliku da nabavite svoju majicu i pokažete svoju vezu s ovim prekrasnim gradom.

Naručite svoju VARAŽDINSKU majicu već danas i ponesite svoj grad u srcu i na sebi! 🌆👕


Napomene: Slike su informativnog karaktera i ne moraju 100% odgovarati stvarnom izgledu. Rok isporuke je 10 radnih dana od narudžbe. Informacije o veličinama pogledajte OVDJE.